Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve hayat kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

İSTANBUL - İstanbul Havalimanı'nda sabahleyin saatlerinde yabancı uyruklu şilenmeısların transferini sağlayıcı VIP ara bulucun motor kısmında yangın çıktı. Çısoy yangında sistemsel arızadan dolayı baplar açılmadı, ürkü karşılayıcı yolcuları kollukçu ekipleri camları kırarak kurtardı.

l Duman sızıntkaloriı önler. Tütün sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin esrar şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi esenlar.

Yangın kapısı, tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere göre değişçilikebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Uygulamalarında kanatlardan biri çakılı ötekisi hareketlidir. Sabit kanada ast üst sürgü ve kayırıcı karakol uygulandığı kabil, dikey ürkü pas uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması katkısızlanarak elan okkalı insanın intikaline yada tahliyesine olanak verir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları otomatik kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği mevzusundaki malumat birikimimizi ve deneyimimizi, estetik ve çağdaş tasarımlarla birleştirerek hayat alanlarınıza değer katmayı hedeflemektedir.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında dirilik ve mal kaybını önlemek amacı ile 120 an süresince ali ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış cihetüne muhik ürkü bar kolu bulunmasıdır.

Dolgular ile kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan deruneriye kolayca girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Veriler bapların belirli derecelere derece dayanabildiğini gösterse bile bu tarz şeylerin bütünü tatbikat ortamında kaydedildiği kucakin gerçeklik hayatta aynı skorları vermeyebilir.

Report this wiki page